ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Κλειστά ομοιογενή τμήματα

Δημιουργούμε ολιγομελή – ομοιογενή τμήματα  που συνδυάζουν την ποιοτική ,ομαδική δουλειά με την πολυ στενή επίβλεψη έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών , στοχεύοντας πάντα στις ανάγκες των μαθητών μας.

Έμπειροι Καθηγητές

Η ομάδα των έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτικών μας με την επιστημονική τους κατάρτιση , την αφοσίωσή τους στο εκπαιδευτικό τους έργο , την πολυετή εμπειρία τους στη φροντιστηριακή εκπαίδευση και κυρίως με το προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε μαθητή, συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων των μαθητών μας.

Νέα φιλοσοφία μαθήματος

Το μάθημα στο τραπέζι και η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία σε συνδιασμό με σύγχρονα εποπτικά μέσα διευκολύνουν την κατανόηση του μαθήματος και ταυτόχρονα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών.

Αυστηρό χρονοδιάγραμμα ύλης

Η ύλη ολοκληρώνεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Παράλληλα παρέχονται ολοκληρωμένες σημειώσεις καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις των πανελλαδικών εξετάσεων.

Διαγωνίσματα – προσομοίωση εξετάσεων

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο διαγώνισμα. Με δεδομένο ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι αποκλειστικά γραπτές, προετοιμάζουμε τους υποψηφίους σωστά γι΄αυτήν την διαδικασία από την Α λυκείου. Ακολουθούμε ετήσιο πρόγραμμα διαγωνισμάτων σε όλα τα μαθήματα, τα οποία διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του φροντιστηρίου.

Συνεχής επικοινωνία – ενημέρωση

Επιδιώκουμε τη συχνή ενημέρωση και επαφή με τους γονείς για να ενθαρρύνουμε, να στηρίζουμε, να κατευθύνουμε και να συμμετέχουμε σε μια κοινή προσπάθεια για το άριστο αποτέλεσμα .

Υποστήριξη

Δρούμε συμβουλευτικά και υποστηρικτικά καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων, ενημερώνοντας μαθητές και γονείς άμεσα και κυρίως υπεύθυνα για τις εξελίξεις στα εκπαιδευτικά δρώμενα. Προσφέρουμε τη δυνατότητα επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου υποψηφίου .

Εύκολη πρόσβαση – άνετοι χώροι

Η θέση μας στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, σε αυτόνομο κτήριο, καθιστά της πρόσβαση των μαθητών πολύ εύκολη με κάθε μέσο μετακίνησης. Οι αίθουσες διδασκαλίας και αναμονής των μαθητών είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την ευχάριστη παραμονή αλλα κυρίως την ασφάλεια των εκπαιδευόμενων.

Πιστοποιημένος – διασυνδεμένος εκπαιδευτικός φορέας

Η αιχμή είναι μέλλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δυτικής Μακεδονίας (Σ.Ε.Φ.ΔΥ.Μ.), μέλλος της Ομοσποδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε.) και λειτουργεί υπό τις αυστηρές προδιαγραφές αδειοδότησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)